Skip to main content

Onze eigen favoriete winkel op het gebied van fashion, footwear en verscheidene gifts. Een mix van nationale en internationale modemerken. Wij bieden geen volledige collecties maar cherry picken de mooiste items uit verschillende collecties. Op die manier creëren wij onze eigen Kloffie sfeer en ook dit onderscheid ons mede van het algemene winkelaanbod.

Bij ons vind je altijd een goede mix van stijl, prijs en kwaliteit.

Om bovenop de trends te zitten, halen wij veel inspiratie uit blogs en internationale winkels waar mode, design en stijl de boventoon voeren. Een frisse, simplistische, stijlvolle en unieke combinatie tussen zowel dames als heren kleding is waar onze focus ligt. Naast fijne basics kiezen wij voor vernieuwing en nemen wij risico’s om uniek te kunnen zijn. Je vindt bij Kloffie een totaalaanbod met schoenen en accessoires. Wij mixen alles door elkaar, omdat wij nu eenmaal continu behoefte hebben aan andere dingen, om geprikkeld te blijven en te weten wat er in de markt speelt.

+ Bij Kloffie vinden wij het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen.
+ Iedereen is welkom van jong tot oud en niets is te gek.
+ Heb je zin om te kletsen? Dan kom je gewoon even een praatje maken, kopje koffie erbij? Vinden wij alleen maar heel gezellig!
+ Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste outfit? Geen probleem!
+ Wil je lekker even op je gemak neuzen? Prima!
+ Private shoppen buiten de reguliere winkeltijden? Kan ook!

De winkel straalt Michels lifestyle uit. Hij doet wat hij leuk vindt en hoopt dat zijn klanten daarin meegroeien, zodat hij geen afscheid van hen hoeft te nemen. Leuk te weten is dat Kloffie in 2015 de Dutch Retail Experience Award voor meest innovatieve winkel heeft gewonnen. Een prijs om trots op te zijn!

Blijf op de hoogte en volg ons op social media, of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van acties en events die Kloffie regelmatig voor jou in het verschiet heeft.