martijn_Small

Sinds december 2015 werkt Martijn fulltime bij Kloffie. Na tien jaar bij ‘WE’ gewerkt te hebben vond hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. Vanaf dag één is hij al vaste klant bij Kloffie. Martijn woont in Haarlem en naast het werken in de winkel werkt hij ook als bootcamp trainer. Door zijn jaren lange ervaring in de mode weet Martijn goed wat bij de klant past en hij helpt je met al zijn enthousiasme graag bij het vinden van je nieuwe kloffie.

Mary_Small

Mary is de moeder van Michel. Hij hoeft maar te bellen en ze staat voor hem klaar.
Werken in een winkel en de omgang met klanten zit in haar bloed. Voordat zij besloot huismoeder te worden heeft zij altijd in het familiebedrijf ‘ De Osdorper’  gewerkt. Ook haar huisvrouw kwaliteiten zie je terug in de zaak. Met veel liefde lapt Mary de ramen, stofzuigt ze de winkel en strijkt ze de artikelen voordat deze de winkel in gaan.
Mary zegt veel te leren van ons, maar wij leren ook veel van haar.

Debbie_Small

Debbie zit al haar halve leven in mode. Begonnen bij Only en Vero Moda, daarna acht jaar bij Holzhaus en sinds begin juli 2015 is zij werkzaam bij Kloffie. Debbie is ervaren in de retail-wereld en dat zien wij dagelijks terug. Zij kan goed advies uitbrengen naar klanten en weet precies wat bij iemand past. Naast het VMen van onze damesafdeling heeft zij ook veel invloed op de inkoop van de damescollectie. Debbie is geboren in Haarlem maar voelt zich helemaal thuis in Amsterdam. Met haar leuke lach neemt zij iedereen mee in haar ‘good vibe’.

Anne_v3

Onze lieve Anne is er al vanaf het eerste uur bij. Elke zondagmiddag is zij te vinden bij Kloffie. Haar eerste baantje was in de horeca en daar heeft ze het gastheerschap geleerd. Terwijl zij advies geeft over een nieuwe broek zet ze gelijk een bakje koffie voor je. Naast mode liggen haar interesse bij sport, voeding en fotografie. Noem een healthblogger en Anne weet wie het is. Op dit moment volgt zij de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.