WEBSHOP RETOUR

Wij hopen dat je blij bent met jouw nieuwe kloffie! Wil je het artikel toch retourneren, geen probleem! Indien het artikel niet naar wens blijkt te zijn, dan kun jij binnen 14 dagen na ontvangst of na afhaaldatum het artikel retourneren. Retourneren kan op twee manieren:

1. Retourneren per post (eigen kosten)

Stuur een mail naar webshop@kloffiehaarlem.nl met daarin: je gegevens, factuurnummer, welk artikel je wilt retourneren en de reden.
Wil je een artikel ruilen voor een andere maat? Geef dit duidelijk aan in jouw mail. Na ontvangst van jouw retour, zullen wij het item naar jou versturen, mits het artikel voorradig is.
Vervolgens stuur dit artikel binnen 14 dagen na ontvangst op per post. Pak de artikelen op een veilige wijze in, zo mogelijk in het oorspronkelijke pakket en voeg het afleverbewijs erbij (Let op: zendingen die zonder track and trace worden teruggestuurd en kwijtraken in de post worden niet gecrediteerd. Bewaar dus altijd je verzendbewijs). Op het pakket dient het volgende adres te worden weergeven:

Kloffie
Kruisstraat 6
2011 PX HAARLEM

Bij ontvangst van jouw retour controleren wij of de artikelen voldoen aan alle voorwaarden. Indien dit het geval is gaan wij over op terugbetaling van het aankoopbedrag. Wij zullen binnen 5 dagen het aankoopbedrag terugstorten, hier ontvang je een bevestiging van.

Voorwaarden retourneren
Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour zijn binnengekomen
Item(s) dienen in originele staat en/of verpakking (incl kaartje) te worden geretourneerd
Item(s) met make-up vlekken worden niet retour genomen
Item(s) dienen ongedragen/ongebruikt te worden geretourneerd
Items die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden kunnen helaas niet retour worden genomen, er vind dan geen terugbetaling plaats. Indien het item gedragen is, make-up vlekken bevat of gebreken heeft sturen we het item terug naar de klant.

2. Retourneren in een van onze filialen (kosteloos)

Je hebt 14 dagen (na ontvangst of na afhaaldatum) de tijd om het artikel kosteloos in de winkel te retourneren. Het artikel wordt gecontroleerd en indien het artikel aan alle voorwaarden voldoet gaan wij over op terugbetaling. Houd er rekening mee dat de terugbetaling gebeurt met dezelfde betaalmethode als die bij de aankoop is gebruikt.