Shop online

Vans Sk8-Hi Mte 2 Black-Khaki VN0007NKY3UI

VN0007NKY3UI Black-Khaki Black-Khaki 00
€145.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Merk: Vans
Subcategorie: footwear
Artikelcode: VN0007NKY3UI
Kleur: 001
BESCHRIJVING EN KENMERKEN

You are Made for the Elements. Dit zijn je Vans.

De tweekleurige Sk8-Hi MTE-2 is speciaal ontworpen voor allerlei activiteiten, avonturen en geavanceerde veelzijdigheid voor elke dag. Deze schoen heeft een waterdichte HydroGuard-bescherming, een Primaloft-isolatiepakket van 100 g, een bovenwerk van eersteklas leer en een All-Trac MTE-2-buitenzool. Hij is bedoeld als een betrouwbare schoen die de hele dag meegaat en ook nog met een klassieke stijl die alleen Vans kan bieden.

• VOCHTREGULATIE - Het MTE™-2 HydroGuard™ 360°-pakket is waterdicht en rekbaar, wat resulteert in een comfortabele, ademende waterdichte technologie. 
• THERMOREGULATIE - Het zonale MTE™-2 Primaloft®-isolatiepakket maakt gebruik van een hoogwaardig thermisch isolatiesysteem met microvezels om de warmteverstrekkende eigenschappen van dons na te bootsen, waardoor je warm blijft zonder dat er aan de binnenkant vocht wordt vastgehouden. 
• GRIP - De All-Trac MTE™-2-buitenzool heeft een rubberen samenstelling met flexibele profielen onder de voet, waardoor hij mee kan buigen bij veranderingen in het terrein, zodat er meer oppervlakte en een beter variabel aanpassingsvermogen worden gecreëerd. 
• COMFORT EN ONDERSTEUNING - Ons MTE™-2 dual-density comfortpakket maakt gebruik van een single-density UltraCush™ voorgevormd EVA-voetbed met een OrthoLite®-bovenlaag voor meer comfort en minder gewicht, terwijl het ook een drogere, gezondere omgeving in je schoen ondersteunt.

Samenstelling: SUÈDE, CANVAS
Bewaar dit product voor later